Bejo open dagen

0

Van dinsdag 27 september tot en met zaterdag 1 oktober ontdekken bezoekers de kwaliteiten van Bejo tijdens haar jaarlijkse Open Dagen. Telers uit alle windstreken doen kennis op van Bejo's groentegewassen en rassen, die wereldwijd geteeld worden.

Op de demonstratievelden ontdekken bezoekers de kwaliteiten van bestaande en nieuwe rassen. In de hoofdtent en op het demoveld toont Bejo haar innovatieve concepten, zoals het verse ui concept 'Delicioni', het kool concept 'Coolwrap' en de smaakvolle 'Kohrispy' uit het gewas koolrabi.

Tijdens de rondleiding door het Zaad Technologisch Laboratorium en de Zaadschoning- en Bewerkingsfaciliteiten worden de hoge kwaliteitseisen die Bejo aan haar zaad stelt duidelijk. In de Fruit Crop tunnel toont Bejo een gevarieerd assortiment van onder andere tomaten, paprika's en augurken. Bezoekers krijgen een frisse blik op sla bij het bekijken van de nieuwste rassen. Op de mechanisatietentoonstelling worden innovatieve machines getoond en demonstraties gegeven.

Donderdag 29 september organiseert Bejo het Taste, Health & Innovation 2016 – Rode Biet en Knolselderij Symposium. Een unieke gelegenheid voor telers en partners uit de keten om kennis te vergroten en te netwerken. Deelname is op aanvraag. U kunt hiervoor contact opnemen met uw Bejo vertegenwoordiger.

De Open Dagen vinden plaats van dinsdag 27 september tot en met zaterdag 1 oktober van 09.00 tot 17.00 (zaterdag tot 16.00 uur) aan de Trambaan 2 in Warmenhuizen.

Voor meer informatie: events.bejo.com/open-days