Bloemendagen Anna Paulowna

1

Kom in het voorjaar naar de Kop van Noord-Holland. Het grootste aaneengesloten bollenteeltgebied is meer dan een bezoek waard.Tijdens de Bloemendagen is de natuur op zijn mooist.

Mozaïeken
Door heel Anna Paulowna en Breezand staan tientallen mozaïeken. Dit zijn schilderijen op tempex gemaakt van de bloemetjes van hyacinten, geprikt met spelden door jong en oud. Het zijn echte kunststukken. De mozaïeken staan in verschillende tuinen tentoongesteld en zijn voor iedereen te bewonderen. Met een deelnemerslijst en plattegrond kunt u een route rijden of fietsen langs alle mozaïeken.

Andere activiteiten
Naast de mozaïeken zijn er ook bewegende werkstukken en versierde straten en bruggen te bewonderen. 's Avonds zijn de meeste verlicht. U maakt uw dagje uit compleet met een bezoek aan de vele tentoonstellingen, rommelmarkten en andere activiteiten. 

Gratis
U bent van harte welkom om dit evenement te bezoeken. Het is gratis. Dit is mogelijk door de vele vrijwilligers die zich inzetten maar ook door de vele sponsors en vrienden van de Bloemendagen die het evenement met een klein of groot bedrag of in natura steunen.

www.bloemendagen.nl