De TOP komt naar de KOP… van Noord-Holland!

0

OMG! Advies en Trans4mate bieden u, in samenwerking met de Gemeente Hollands Kroon en de Gemeente Schagen een congres waarbij we de landelijke en regionale politiek, het bedrijfsleven en de toekomstige werknemer (studenten) met elkaar in contact brengen.

De leerlingen van de praktijkafdeling van het Regius College spelen een grote rol tijdens dit congres. Zij zijn op allerlei manieren betrokken bij de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de ontvangst, de catering, informatiepakketten uitdelen, enz.

Onze maatschappij is in de laatste 20 jaar behoorlijk veranderd. Mensen willen veel meer zingeving in hun werk en in hun leven. Werk is veel flexibeler geworden. En nieuwe wetten zijn doorgevoerd die invloed hebben op onze organisaties. Dat brengt ook veel veranderingen met zich mee met betrekking tot organiseren en ondernemen. Tijdens diverse masterclasses krijgen we tips van de top in het bedrijfsleven en de politiek over Toekomst gericht ondernemen en bovendien wordt ons een praktische kijk aangeboden hoe we als ondernemer om kunnen gaan met de participatiewet. 

13.00 uur Plenaire opening door Ybeltje Berckmoes (Tweede Kamer)

2 Masterclasses
1 Gezonde medewerkers in een gezonde organisatie (Health Manager Shell)
2 Het nieuwe werken, 8 jaar later (Directeur Innovatie Microsoft)

15.30 uur Pauze wordt ingeleid door een verhaal van het Regius college over welke rol de leerlingen nu al spelen in de participatiewet

2 Masterclasses
1 Wat kunnen de wethouders voor ons betekenen in de komende jaren (Wethouders uit Schagen, Hollands Kroon en Den Helder)
2 Masterclass: Het nieuwe werken 4.0 (Directeur Bedrijfsvoering Hollands Kroon)

Afsluiting door wethouder Theo Meskers

 

18.00 uur Borrel