Lindegracht concerten

0

Elke zomer komen muziekliefhebbers uit de hele regio genieten van klassieke muziek aan één van de schilderachtige grachtjes van de Alkmaarse binnenstad.

Het klinkt een beetje ijdel, maar de Lindegrachtconcerten 2015 worden zo aantrekkelijk dat de commissie met trots het programma bekend maakt. Het is gelukt om veel jonge, maar toch al vaak met een prijs onderscheiden, musici uit te nodigen om op ons podium naast het Gulden Vlies te komen optreden. Het is ook gelukt om jonge musici uit Alkmaar en naaste omgeving aan te trekken. Maar ook musici die inmiddels brede bekendheid hebben, komen deze zomer naar Alkmaar op de drie dinsdagavonden 21 juli, 4 augustus en 18 augustus om de Lindegracht in vuur en vlam te krijgen.

De Lindegrachtconcerten beginnen steeds om 20.30 u. De entree is gratis (behalve in het vip-gebied aan de kant van het Gulden Vlies). Neem voor een zitplaats een eigen klap stoeltje mee, of kom met een bootje! Steeds wordt één dag voor het concert besloten of het concert op grond van de weersverwachting moet worden verplaatst naar de Grote Kerk (daar wordt wel een stoelvergoeding van € 5,- gevraagd). Hou voor het laatste nieuws de website www.lindegrachtconcert.nl in de gaten.