Met kennis en innovatie naar de top!

0

Als iemand de top heeft bereikt, dan is het wel oud-Olympisch en wereldkampioen Maarten van der Weijden. Met gedegen kennis, innovatie en doorzettingsvermogen heeft hij (zwemmend!) de gouden berg van Olympus bereikt. Het inspirerende verhaal van deze geboren Alkmaarder zal ondernemers en ondernemende mensen in de regio niet onberoerd laten. Zorg dat u er bij bent op dinsdag 17 november in het AFAS Stadion!

Maarten van der Weijden is de enige Olympisch kampioen die, voordat hij goud won, kanker heeft overwonnen (acute lymfatische leukemie om precies te zijn). Het hebben van een gezond lichaam is verre van vanzelfsprekend, zoals u weet. De programmamanagers van Holland Health geven u die middag een update over alle innovaties in de gezondheidszorg die zij hebben opgezet onder de EFRO-vlag (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) en delen daarbij ook hun toekomstvisie.

Helemaal interessant: bent u op dit moment bezig met een innovatief product of idee dat u graag onder de aandacht wilt brengen bij de overige partners? Dan krijgt u daar op dit Symposium de gelegenheid voor. Het delen van kennis en innovatie lokt immers nieuwe ideeën en innovatie uit. Op deze manier kunnen we met zijn allen een bloeiende regio bewerkstelligen die op weg is naar de top. Laat dit Symposium ook voor u een katalysator zijn en meld u snel aan!

Programma

15:00:
Ontvangst & Registratie

15:30:
Openingswoord
Gerrit Eveleens, de nieuwe voorzitter Holland Health 

15:40:
Een update van de EFRO-projecten
Dr. Geert Gommans (Kenniscentrum Nucleaire Geneeskunde)
Dr. Mehdi Jiwa (Kenniscentrum Nano Geneeskunde)
Dr. Lex Houdijk MD (Trial Center Holland Health)

16:30:
Succes 100% gegarandeerd?
Maarten van der Weijden, oud-Olympisch kampioen openwaterzwemmen

17:15:
Holland Health: Met kennis en innovatie naar de top!
Frank N.M. Willenborg, MBA, directeur Holland Health

17:30:
Innovatiemarkt voor partners en belangstellenden
Aan partners en belangstellenden wordt de kans geboden om hun nieuwste projecten en producten te presenteren. Heeft u hier interesse in? U kunt hiernaar informeren of u opgeven bij Nico Zwarthoed:
T 06 27104998    E nico.zwarthoed@hollandhealth.nl

18:00:
Borrel op uw gezondheid
(en gelegenheid tot netwerken natuurlijk)

Locatie:
AFAS Stadion (stadion voetbalclub AZ)
Stadionweg 1
1812 AZ  Alkmaar
Route