Streekmarkt op het Slotplein van Slot Schagen

0

Vanaf 13 november kan iedereen genieten van de streekweken bij De Gastheer. Dat restaurant De Gastheer onder leiding van Chef Coen Kneppers zo nu en dan fijne culinaire streken uithaalt, dat is bekend. Maar tot en met zondag 14 december staan de gerechten geheel in het teken van pure producten uit de streek!

In samenwerking met de gebroeders Preijde van de Kroon van Holland organiseert De Gastheer vier weken lang de zogenaamde Streekweken. Een prachtige menu voor een zacht prijsje met louter producten uit de regio. Skoftig lekker ijs uit Lutjebroek, garnaaltjes van het Wieringer Wad, Koopmans blauwe aardappelen, fruit uit Nieuwe Niedorp en natuurlijk het vlees van Coen zijn eigen Piemontese.

Als afsluiter organiseren de Preijde broers van de Kroon van Holland op zondag 14 december een streekmarkt op het Slotplein van Slot Schagen.

Eerlijke producten uit Noord-Holland op historische grond. Een perfect moment om alvast inkopen te doen voor het Kerstdiner. Want, wat je van dichtbij haalt, is lekker!