TEDxDenHelder - Both Sides of the Story

0

Op 8 oktober 2018 vinden 18 sprekers de weg naar Den Helder! Allen met het doel om ideeën te delen en de bezoekers van TEDxDenHelder te boeien, te raken en tot nadenken aan te zetten.

 

Laat je verrassen, verbazen en inspireren!

Op 8 oktober 2018 vindt de tweede editie van TEDxDenHelder plaats in de creatieve omgeving van Theater de Kampanje op Willemsoord. De missie ‘ideas worth spreading’ van de wereldwijde organisatie TED wordt op deze dag uitgedragen voor- en door Den Helder en de regio!

TEDx is het internationale sprekersevenement waar persoonlijke verhalen met krachtige inhoud het publiek uit hun stoel blazen. Sprekers uit Den Helder en de rest van Nederland en uit Duitsland, Turkije, Israel en de Verenigde Staten staan je te woord. Opnieuw hebben wij 18 verhalenvertellers gevonden, opgeleid en op scherp gezet om je steeds in 12 minuten nieuwe inzichten te geven, te raken en op te schudden.

Meer informatie over deze sprekers!

Met het thema Both Sides of the Story zoeken we verdieping en verrassende invalshoeken. We gaan je uit balans brengen en jouw ideeën doen heroverwegen. De onderwerpen gaan alle kanten uit. Van levensgeluk in het technologie tijdperk tot spreken over kunst en van predictive maintenance tot het beïnvloeden van de biologische klok. Technology, Entertainment & Design, alles komt voorbij.

Meer informatie: www.tedxdenhelder.nl

Toegangskaart: € 25,00 (Compleet verzorgde dag inclusief, koffie/thee, lunch en borrel) 

Kaarten? Klik hier