Tulpenexcursie op inschrijving

1

Bent u alleen of met z’n tweeën en sluit u zich graag aan bij andere geïnteresseerden? Schrijf u dan in voor een van de dagen die wij speciaal hiervoor gereserveerd hebben!

We beginnen in onze sfeervolle ontvangstruimte met een hartelijk welkom met 2 kopjes koffie/thee en een petit fourtje van de bakker. Daarna geven we in een PowerPoint presentatie wat achtergrond informatie over de tulpenteelt. Zo begint u goed voorbereid aan de rondleiding door de kassen, langs de koelcellen, de verwerkingsruimte (met hypermoderne tulpenbosrobot) en de installaties. Tijdens de rondleiding proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over alles wat we in de kassen zien en natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Na ongeveer anderhalf uur is het programma ten einde en gaat ieder weer een eigen kant op. (Van 10.30 tot 12.00 uur).

De prijs voor deelname aan de Tulpenexcursie tijdens deze data op inschrijving is € 11,00 per persoon. De genoemde prijzen zijn inclusief bovengenoemde consumpties en BTW. Inschrijven kan via het inschrijfformulier, betaling geschiedt contant, bij aanvang van de excursie.

In 2015 zijn er verschillende data gepland voor individuele gasten. Deze excursies zijn in het Nederlands.

De inschrijfdata van 2015: 
Vrijdag 20 maart (15.00-16.30 uur).
Zaterdag 21 maart (10.30 uur)