Bedrijventerrein Boekelermeer viert Beste bedrijventerrein van Nederland Dinsdag

0

Dinsdag 9 februari hebben de gemeenten Alkmaar en Heiloo gevierd dat Bedrijventerrein Boekelermeer is uitgeroepen tot Beste Bedrijventerrein van Nederland tijdens het jaarlijkse Nationaal Bedrijventerrein Congres. Samen met de Commissaris van de Koning J.W. Remkes, de burgemeesters en wethouders van Alkmaar en Heiloo, de ondernemers en alle direct betrokkenen werd er stil gestaan bij deze bijzondere prijs.

Ondernemer Ron Huiberts vroeg namens alle ondernemers van de Boekelermeer aan wethouders Kloos en Dellemijn en Dick Winkelhuis, de voorzitter van de Stichting Beheerschap Boekelermeer, hoe zij de Boekelermeer zien. Wat alle drie kenmerkend vinden voor de Boekelermeer is de passie waarmee alle partijen zich de afgelopen jaren hebben ingezet voor het bedrijventerrein.
Wethouder gemeente Alkmaar Victor Kloos: "Geweldig dat door de inzet van de ondernemers van de Boekelermeer en met hulp van gemeente Heiloo en Alkmaar dit mooie resultaat is behaald."


Wethouder gemeente Heiloo Fred Dellemijn: “Een succesvol Boekelermeer met actieve en betrokken ondernemers levert een belangrijke bijdrage aan een levendige en aantrekkelijke leefomgeving.”


Commissaris van de Koning Remkes benadrukte in zijn speech het belang van de Boekelermeer als grootste bedrijventerrein van de provincie Noord-Holland. Het duurzame en groene karakter van het bedrijventerrein maken het een prettige werkomgeving. Remkes overhandigde een gevelplaquette aan de voorzitter van de Stichting Beheerschap Boekermeer, die alle ondernemers ontvangen als dank voor hun inzet en vertrouwen in het bedrijventerrein. Dick Winkelhuis: “De stichting bestaat vandaag precies 15 jaar. 15 jaar waarin we met het gehele bestuur heel hard gewerkt hebben voor dit resultaat. We zijn er trots op!”
Alle partijen spraken zich uit om zich ook de komende jaren in te zetten voor een economisch sterk, duurzaam en aantrekkelijk Boekelermeer.

Foto: Marc van Ammers Fotografie