Chef-kok bij Ecomare

0

Een complete buitenkeuken verrees er op het buitenterrein van Ecomare. Gisteren kwam een filmploeg van het RTL 4-programma Nederland Proeft opnames maken voor een aflevering waarbij gekookt werd met Noord-Hollandse ingrediënten. Chef-kok Ed Hoogendijk bereidde voor presentator Winston Post echt Texels lamsvlees, een delicatesse. Vlak bij de zeehonden konden ze het resultaat proeven. “Echt héél leuk,” vond de chef-kok.

Lange dag
Het was een lange dag voor de filmploeg. Op verschillende locaties op Texel werd gefilmd. Ze bezochten enkele Texelse restaurants en aan het einde van de draaidag beklommen ze de vuurtoren om een mooi overzicht over het eiland en de Waddenzee te filmen. Hoewel het weer wat onstuimig was, lukte het overal mooie beelden te maken. We kijken uit naar het resultaat!

Meer weten?
Op de Facebook-pagina van het programma Nederland Proeft is meer te lezen over de verschillende opnames. De aflevering over Texel is te zien op zondag 20 september om 15:30 en op zaterdag 26 september om 12:30 bij RTL4.