JASA Packaging Systems National Champion in de European Business Awards

1

JASA Packaging Systems is benoemd tot National Champion voor Nederland in de European Business Awards, welke gesponsord wordt door RSM. De European Business Award is een prestigieuze wedstrijd, ondersteund door zakenleiders, academici, media en politieke vertegenwoordigers vanuit heel Europa.

De European Business Awards wordt dit jaar voor de 9e keer georganiseerd. Er zijn 32.000 bedrijven vanuit 33 Europese landen betrokken bij deze wedstrijd en 678 bedrijven zijn benoemd tot National Champions en zij gaan door naar de tweede fase van de wedstrijd. JASA ontwerpt en produceert verpakkingsmachines sinds 1985. "De machines worden gekenmerkt door hun strakke, Hollandse design en duurzaamheid, mede dankzij continue investeringen in Research & Development," aldus de jury.  

Sandra Pannekeet: "Wij zijn er trots op dat wij zijn geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen als  National Champion. De European Business Awards staan voor Europa's meest dynamische en succesvolle bedrijven en we kijken uit naar de volgende ronde waarin wij meer expliciet kunnen uitleggen waarom juist ons bedrijf zo succesvol is."

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards, feliciteerde JASA Packaging Systems en alle andere bedrijven die zijn geselecteerd als National Champion voor hun land. Al deze bedrijven spelen een belangrijke rol in het creëren van een beter bedrijfsleven in Europa. RSM, een van de grootste belasting advies kantoren wereldwijd met een grote vertegenwoordiging binnen Europa heeft de European Business Awards vanaf het begin af aan als hoofdsponsor en promotor ondersteund.

Voor meer informatie over de winnaars van de European Business Awards en RSM kunt u kijken op: www.businessawardseurope.com or www.rsmi.co.