Broccolitelers Wervershoof genomineerd voor de titel Agrarisch Ondernemer 2016

0

Broccolitelers René Verdonk en Sabine van den Berg uit Wervershoof begonnen met geleende machines en een gehuurde schuurkas. In een kleine twintig jaar bouwden ze een succesvol broccolibedrijf op aan de Liederik. Nu maken ze kans op de titel Agrarisch Ondernemer van het Jaar. Uit bijna 80 aanmeldingen behoren zij tot de laatste vijf ondernemers die geselecteerd zijn voor deze titel.

Jury
De onafhankelijke jury staat onder leiding van Albert Jan Maat van LTO Nederland. De jury let op de technische en financiële resultaten, maar ook innovatie en milieu wegen zwaar mee. Op 31 maart wordt bekend gemaakt wie zich Agrarisch Ondernemer 2016 mag noemen.

Publieksprijs
Naast de titel Agrarisch Ondernemer 2016 wordt dan ook een publieksprijs uitgereikt. Voor de publieksprijs kan tot 30 maart 23:59 uur gestemd worden op: www.agrarischondernemer.nl/stemmen 
Je kunt per email adres eenmaal stemmen.

Op Facebook is Mts. René Verdonk Broccoli een campagne gestart om mensen te attenderen op de verkiezingen hieraan hebben ze ook een leuke prijsvraag gekoppeld. Bekijk de Facebook pagina.

René en Sabine hopen natuurlijk dat ze op uw stem mogen rekenen.