NHNEXT, op weg naar de toekomst!

Waar staat de regio in 2040? "Niet zwabberen, niet meer afwijken. We hebben een stip op de horizon gezet en als we samenwerken, komen we daar." Jaap Bond, gedeputeerde economie van de provincie Noord-Holland staat vierkant achter het ambitiedocument 'Holland boven Amsterdam'. Op 7 september opende hij NHNext, waar het document werd gepresenteerd.

In het volgelopen poppodium Victorie in Alkmaar spraken Jaap Bond, Friso de Zeeuw, Ernst van der Ende en Diederik Samsom de ondernemers, politici en andere belangstellenden toe over de potentie van de regio Noord-Holland Noord. De video over de regio die tijdens het event werd gelanceerd werd zeer enthousiast ontvangen. Op deze pagina vind u een impressie van het NHNEXT event met een foto- en tekstverslag, de presentaties van de keynotes en uiteraard ook het ambitiedocument en de nieuwste regiofilm!

film over Holland boven Amsterdam

Fotografe Natascha Libbert heeft deze dag een prachtige sfeerimpressie gemaakt van NHNEXT. Klik op deze link om het online fotoalbum te bekijken!

Geinspireerd geraakt tijdens NHNEXT? En wil je samen met collega-ondernemers, politiek en organisaties samenwerken om de ambities van de regio waar te maken? Sluit je dan aan bij de LinkedIn groep regio Holland boven Amsterdam!

 

 

 

Concept & design NHNEXT: Beautiful Minds